Menu Sluiten

MODESHOW

Het thema van de mode show is een ‘ode aan Vivienne westwood’

CASUS:  

Maak een outfit die geshowd gaat worden op de modeshow.  

Het thema is Vivienne Westwood. Zij stond onder andere bekend om haar politieke boodschappen in haar kleding. Jullie gaan ook een boodschap verwerken in jullie outfit. Plaats er tekst op of in of verzin iets anders waarmee je je kunt uiten. 
Extra aandachtspunt: Sustainability.  Mode is een vervuilende industrie. Wij proberen zo min mogelijk te vervuilen. Recycling wordt op prijs gesteld.  

Opdracht 1:

maak een trend analyse op basis van de stijl/ periode van Vivienne Westwood die je gaat gebruiken voor je outfit en vertel kort waarom. Maak daarbij een moodbord:

Je gekozen ‘beeld’ visueel uitgewerkt/aangepast in een moodbord. Kernwoorden of concepttekst toevoegen bij je trend/moodbord. Verwerk ook je boodschap in het moodbord. Zorg dat het moodbord past bij de stijl van Vivienne Westwood. (bijvoorbeeld: Persoonlijk vind ik een strak moodbord met saaie rechthoekige plaatjes helemaal niet passen bij een stijl als Punk.)(Formaat mag geen A4 of A3 zijn) 

Maak ook meteen een moodbord erbij waarin het alleen gaat om de visagie en styling van je model. Hoe moet het gehele plaatje eruit komen te zien