Menu Sluiten

Achtste bijeenkomst Claudy Jongstra 11 mei 2021

Dinsdag 11 mei ontvangen wij jullie graag op school. We starten in lokaal B1.16 en er komen twee medewerkers van de Studio naar Groningen toe. De sessie staat in het teken van het uitwerken van de eindopdracht.

Na deze sessie staat er nog 1 sessie met de studio gepland op 15 juni 2021.  In dezelfde week krijg je op school nog 1 of 2 dagen om het project af te maken. Het project zal tentoongesteld worden op de Dutch Sustainable Fashion Week in Amsterdam.

Wat heb je nodig? 

Als je materialen nodig hebt uit de studio, geef dit dan door aan Marjolein. Denk aan verfmaterialen, kaardmolen, materiaal voor papier scheppen, bioplastic, restvilt. Bij geen bericht gaan wij ervan uit dat je zelf materialen regelt die je (extra) nodig hebt. 

Programma

10:00 uur Ontvangst 

12:30 uur Biologische lunch

15:00 uur einde programma. 

Voorbereiding 

Jullie hebben een mooi startpunt gemaakt voor het project. De een wil werken met restjes wol, de ander kleding hergebruiken en weer een ander gaat aan de slag met bioplastic. 

Zorg voor een uniek verhaal en een plan. Zoek inspiratie waar nodig. Neem voorbeelden mee en recepten die je nodig hebt. Schrijf notities op in je personal journal en maak het eigen. Ga naar de kringloop, bekijk docu’s en schrijf al je ideeën op. Dit is jouw kans op je naam te laten zien op een groot podium in Amsterdam.